karo_ja_koirat_web.png

Akupunktiosta apua?

Liikkuuko eläimesi huonosti, nousee ylös vaikeasti tai on hermostunut? Koirasi kääntyy mielellään vain toiseen suuntaan tai tiputtelee agilityesteitä? Olette jo mahdollisesti kokeilleet kipulääkkeitä, lepoa, hierojaa ilman merkittävää apua. Vai oletko kenties itse saanut avun akupunktiosta ja haluaisit kokeilla sitä lemmikillesi?

Oli syy mikä tahansa, autamme saamaan eläinystäväsi elimistön takaisin tasapainoon. 

PALVELUT:

  • neula- ja laserakupunktio
  • laserhoito
  • manuaalinen terapia
  • kultaimplantti akupunktiohoito
  • kuntoutusohjelmat leikkausten ja urheiluvammojen jälkeen
  • luennot

Hoito räätälöidään yksilöllisesti jokaisen potilaan tilanteeseen sopivaksi. Ajanvaraus on kaikille hoidoille sama. Tallikäynnit sovitaan erikseen sähköpostitse. 

Lue lisää akupunktiosta hoitomuotona tai varaa aika hoitoon

 

Eläinlääkäri Karoliina Nyyssönen

  • Eläinlääketieteen lisensiaatti 2010, Helsingin Yliopisto
  • Suoritettu IVAS eläinakupunktiokurssi, sertifioitu akupunktioeläinlääkäri CVA
  • GPCert Small Animal Surgery 2014, ESVPS
  • Erikoistumassa pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi, Helsingin Yliopisto

Olen erityisesti harrastuskoirien liikuntaan ja hyvinvointiin perehtynyt eläinlääkäri. Akupunktiohoitoja olen tehnyt vuodesta 2005. Eläinakupunktion peruskurssin olen suorittanut eläinlääkäriopintojeni ohessa vuonna 2007. Vuonna 2013 suoritin osaamistani syventävän kansainvälisen eläinakupunktion kurssin (International Veterinary Acupuncture Society).  Suoritan parhaillaan myös pieneläinlääketieteen erikoiseläinlääkärin tutkintoa erityisenä kiinnostuksen kohteina kirurgia ja ensihoito. Jo opiskeluaikana minua kiinnosti suuresti koirien perinnölliset luuston kasvuhäiriöt, joten tein lisensiaatin tutkielmani välimuotoisen lanne-ristinikaman esiintyvyydestä saksanpaimenkoirilla. Olen myös ollut mukana rotujärjestön jalostustoimikunnassa ja kirjoittamassa jalostuksen tavoiteohjelman (JTO) terveysosuutta.

Karoliina ja Ninja iloisina hangella.jpg

Omaan laumaan kuuluu mieheni lisäksi saksanpaimenkoira Ninja, kääpiöpinseri Stella sekä bordercollie Solmu. Omien koirien lisäksi treenaamme ja kisaamme muutamilla lainakoirilla agilityssä. Aikaisemmin myös palveluskoiralajit, tottelevaisuus ja suojelu ovat tulleet tutuiksi.

Vuonna 2004 perehdyin tarkemmin koirien raakaruokintaan (BARF). Siitä saakka koiramme ovat kasvaneet raaka tai sekaravinnolla. Kiinnostuttuani akupunktiosta ja siihen liittyen kiinalaisesta lääketieteestä, olen huomannut että ruokintapuolella minulla on vielä paljon opittavaa koirien yksilöllisestä ruokinnasta sekä ruuan ja yrttien vaikutuksesta terveyteen. Tulevaisuudessa on tarkoitus opiskella aihetta hieman lisää.