Vuodenvaihteen kuulumisia ja hinnastopäivityksiä.

Kiitokset kuluneesta vuodesta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille. Asiakaskunta on kasvanut mukavasti ja on ollut ilo huomata, että moni teistä on löytänyt vastaanotolle “vanhan” asiakkaamme suosituksesta. Se onkin parasta palautetta mitä voin saada. Kiitos!

Asiakashintamme muuttuvat vuoden 2015 alusta ja vastaanottomme viikottainen tuntimäärä lisääntyy hieman. Päivitetyn hinnaston löydät kirjeen alaosasta ja HINNASTO-välilehdeltä kotisivuilta.

Teitä ja koirianne sekä hevosasiakkaita on ollut aivan ihana hoitaa. Toivottavasti hyvinvointi on tuntunut omassa ja eläimenne arjessa. Urheilevat asiakkaamme ovat ainakin venyneet kauden tärkeimmissä kilpailuissa mahtaviin suorituksiin. Lämpimät onnittelut niin kaikille lenkkipolkujen sankareille kuin menestystä kisaradoilla napanneille.

Oma vuoteni 2014 oli työntäyteinen niin perinteisen eläinlääketieteen kuin akupunktion rintamalla. Sain muun muassa päätökseen parivuotisen pieneläinkirurgian sertifikaatin ja valmistuminen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi otti syksyn aikana aimo harppauksen eteenpäin. Akupunktion ja koirien hoidon osalta syvensin osaamistani pohjoismaisessa eläinakupunktio -konfrenssissa ja urheilukoirien hoito ja kuntoutus -kurssilla. Kokonaisuutena koen että monipuoliset opinnot ovat syventäneet teoreettista ja käytännönläheistä osaamistani akupunktiossa ja muissa hoitoa tukevissa tekniikoissa. Käytännön työ erilaisten ja eri tavoin haastavien eläinten hoidossa on kuitenkin se mikä vie ammatillisesti eteenpäin. Kun vielä saa tehdä työtä jota pohjattomasti rakastaa, uskon sen näkyvän myös hoidon tuloksissa. Vuoden 2015 aikana aion jatkaa perehtymistä erityisesti urheilevien koirien erityishaasteisiin, josta esimakua olen saanut jo syksyllä alkaneella FitDog -agilitytiimin leireillä.

Koen olevani työssäni herkkä eläinten ja elimistön reaktioille. Vaikka ajoittain hoitojen antaminen tuntuukin vähän “voodoolta”, uskon faktoihin, tieteeseen ja tieteelliseen tutkimukseen. Lahjoitin tänä vuonna joulukortteihin varatut rahat Helsingin Yliopiston Eläinakupunktion tutkimusrahastoon. Lisätietoa tästä arvokkaasta tutkimustyöstä löydät tutkimusrahastosta.

 

Ajankohtaista tulevalle vuodelle 2015

Vastaanottoni on vuonna 2015 avoinna pääsääntöisesti maanantaisin ja tiistaisin.

Vuodenvaihteessa hinnastomme päivittyy seuraavasti:
 

  • Akupunktiohoito (ensikäynti ja jatkokäynnit) 80 €

  • 4 kerran sarjakortti 280 € (à 70 €)

Maksuvälineenä käy nyt käteisen lisäksi pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.

Olemme ottaneet myyntiin Back on Track funktionaaliset koiratuotteet: loimet, pedit ja jalkasuojat. Varastossa pidän sovituskokoja. Tilauksesta saatavilla tuotteet myös ihmisille.

Vastaanotolla on myös myynnissä kotimaiset Nutrolinin omega-3 ravintoöljyt Sportti ja Nivel moniteho.

Ensi vuoden puolella myyntiin on tulossa muitakin aktiivisen koiran hyvinvointia tukevia tuotteita. Tuotteet ovat pian saatavilla myös verkkokaupasta. Seuraa ilmoittelua Facebook -sivuilla ja kotisivuilla elainakupunktio.fi.