Tervetuloa talvi!

Eteläänkin on saatu vihdoin hentoinen lumipeite ja pakkanen paukkuu. Syksy on mennyt niin vauhdilla ja omalla painollaan, että päivityksetkin ovat jääneet tekemättä. Muokkasin vähän etusivulle hoitomuototarjontaa, kun totesin tässä eräänä päivänä asiakkaalle, että taitaa tämä neula-akupunktio olla nykyään melkeen sivuroolissa hoidoissa.

2013-12-09 13.38.00.jpg

Aika monella teistä taitaa olla akupunktiosta mielikuva kammottavina neuloina. :) Miksipäs siis viedä koiraakaan akupunktiohoitoon, kun itseä neulat ahdistavat ja tarjontaa löytyy fysioterapiasta osteopatiaan. No tulkaapas käymään koiranne kanssa, niin muokataan sitä mielikuvaa vähän. Neulat ovat oiva apu päästä jo ensimmäisellä hoitokerralla muokaamaan sitä allaolevaa ongelmaa. Hoito on kuin sipulin kuorimista eli ensin pitää saada ne uloimmat kerrokset "avattua". Ja kaikille neuloja ei laiteta ollenkaan. Sama homma hoituu usein laserakupunktiolla tai osteopaattisilla menetelmillä. Tavoitteena kaikissa hoidoissahan on päästä sinne ongelman juurille ja jatkossa ennaltaehkäistä kiputiloja säännöllisellä hoidolla. Hoito muokataan jokaisen potilaan tarpeisiin.

 Hoitomuodot:

  • akupunktio koirille, kissoille, hevosille
  • laserakupunktio/laserhoito
  • pulssikontrolloitu laserakupunktio (PCLAC)
  • myofaskiaalisten triggerpisteiden (lihaskipupisteet) hoito
  • manuaalinen terapia (venytykset, hieronta, pehmytkudosten ja nikamien mobilisaatio)
  • kultaimplanttihoidot (varattavissa erikseen sopimuksen mukaan)
2013-12-09 13.38.14.jpg